Marina Almășan cere măsuri de siguranță în scandalul cu fostul partener. Ce spune Georgică Cornu: „E trecută la morți!”

27 07. 2024, 08:51

Marina Almășan și Georgică Cornu ajung în instanță. Ce măsuri vrea să ia prezentatoarea de la TVR împotriva fostului soț? Iată ce a declarat!

Povestea dintre Marina Almășan și Georgică Cornu a început în anul 2011. Cei doi s-au iubit timp de 12 ani și mai aveau puțin până la următorul pas. După ce omul de afaceri a cerut-o de nevastă pe prezentatoare, iar ea a acceptat. Destinul nu le-a surâs, iar cei doi au ajuns să își separe drumurile.

Ce decizie a luat Marina Almășan

După nenumăratele tentative ale fostului soț de a o readuce în viața lui, Marina Almășan a luat decizia de a cere un ordin de restricție. Georgică Cornu a făcut tot posibilul să o împace pe prezentatoarea de la TVR, i-a dat zeci de mesaje de iubire, s-a dus acasă și i-a lăsat flori pe prag, însă aceste gesturi au îndepărtat-o pe Marina în loc s-o aproprie. Dimpotrivă, chiar aceste dovezi de iubire din partea lui Georgică Cornu ar fi motivul pentru care prezentatoarea își dorește un ordin de restricție împotriva lui.

„Declarația noastră este una foarte clară. Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj.

Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze”, a spus avocatul Marinei Almășan.

Reacția lui Georgică Cornu

Georgică Cornu este surprins de decizia luată de fosta soție și recunoaște că a făcut nenumărate demersuri pentru a se împăca cu ea.

„Nu mă mai interesează doamna Marina Almășan! Pentru mine e trecută la morți! Foarte bine, să se ducă să solicite ordin de restricție. Pe ce, pe niște mesaje vechi, de acum două săptămâni?!

Într-adevăr, sunt 100 de mesaje în care eu îi spuneam că o iubesc și că vreau să ne împăcăm. A fost greșeala mea, nu merita!”, a declarat omul de afaceri pentru Click!.

Sursă foto: social media